ا عو ذ با لله من اشيطا ن ارجيمبا سم الله الر حمن ارحيم
Euzübillahimineşşeytanirracim, Bismillahirrahmanirrahim

Olup bitenin farkında değiller. Şeriatı getirecek adam, ilk önce sultanı geri getirecek. Hakansız birşey yapılmaz.Cumhuriyet şeriatı getirmez. Osmanlı teşkilatı ile 700 sene dünyaya hükmetdi. İşin ehli olmayanlar kaç sene hükmetdi?

“Seyekunu mim badi Hulefa ve mim badil hulefayi umera’un ve mim badil umerayi müluukun.” Benden sonra Hulefa-i Rasidin gelir, sonra Emevi gelir, sonra Müluk gelir.

Osmanlılar peygamberin tasdiği ve imzası ile geliyorlar. Mülük (tek: Melik), yani sultanlar dedi!

Bunlar (günümüzün siyasetcileri) kendi ceplerine ararlar. Melik dediğinin, gözüde tok, gönlüde tokdur. Çünkü elinden gidecek diye bir derdi yoktur. Bunlar fırsat ellerine geçmişken kapa bildiğimizi kapalım diyorlar. Saltanat’da ihanet ve hıyanet yoktur. Millete tebaam, evlatlarım derler.

Vakit yakındır. Sultanımız gelecek. O gelmedikden sonra şeriat gelmez. Bugün Türkiye’de İslam için mücadele edenlerden bir söz duymadim bu konu hakkında. En önemli nokta bu!

Kimsenin hakkı değil. Sancak-i şerifi tasıyacak olan adam mülukdan olacak. Sokakdan adam taşıyamaz. Padişah oğlu padişah olacak onu taşımak icin. Süpürüntü taşıyamaz. Ondan dolayı haps etdi zaten Cenabı Hakk sancak-i şerifi.

“Ve mim badil müluukil cebabire.” Peygamber söylüyor: padişahlardan sonra gelecek olan herkes zorbadır, diktatördür, tirandır.

İmam kureyşi olması lazım. İmam kureyşi olacak. İntihap (secim) ile gelirse kureyşi olamaz. Onun için veraset yolu ile gelmesi şartdır. İmamiyetin bizim fikih kitaplarımızda yazan şartlarından birisi imamın kureyşi olmasıdır.

Osmanlı padişahlarının hepsi Kureyş’tendir. Seyh Edebali’nin kızı, yani ana tarafından hepsi kureyşidir. (Osman Gazi’nin hanımı Seyh Edebali’nın kızı Malhun hatundur. Orhan Gazi’nin annesidir.)

Böylece hepsi kureyşi sayılır. Peygamber hadisi: „Bir kavmin kız kardeşlerinin evlatları o kavimdendir.“

Ve minallahi tevfik.

Fatiha

 

Leave a Reply